ΚΕΔΗΘ: Be Active – Shape Europe: Ενα διαδραστικό εργαστήριο διαλόγου

Την Πέμπτη (29/08, 11:00-14:00) στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης Α’ προβλήτα

Την Πέμπτη (29/08, 11:00-14:00) στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης Α’ προβλήτα

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης- ΚΕΔΗΘ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη δεύτερη συνάντηση που διοργανώνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Be Active – Shape Europe» χρηματοδοτούμενου από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Europe for Citizens, την Πέμπτη 29/08/2019, ώρες 11:00-14:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γραφείου Πληροφόρησης Νέων της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης Α’ προβλήτα (Κτίριο Γραφείων ΟΛΘ Δημόσιας Αρχής Λιμένων, τελευταίο κτίριο μετά την Αποθήκη Γ’).

Ενα διαδραστικό εργαστήριο διαλόγου για την ενεργή συμμετοχή των νέων στα κοινωνικά δρώμενα: Οι νέοι παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους!

Διαβάστε επίσης
Ζέρβας: "Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ κοντά στο επίπεδο 3" - Τι ανέφερε για τα νέα μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νέοι δρουν τώρα μέσω της ενεργητικής συμμετοχής τους στα κοινά. Βελτιώνουν και ενδυναμώνουν τις συνθήκες για τη συμμετοχή τους και τη δημοκρατία σε τοπικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πρόκειται για μια συνάντηση των νέων με τους φορείς που διαμορφώνουν τις πολιτικές της νεολαίας, μια ευκαιρία για να εισακουστεί η γνώμη τους σε θέματα που τους αφορούν, να θέσουν τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους και να «κερδίσουν» την δέσμευση των φορέων ότι θα λάβουν υπόψη τις προτάσεις τους.