«Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ»

Ενημερωτική εκδήλωση την ερχόμενη Πέμπτη

Ενημερωτική εκδήλωση την ερχόμενη Πέμπτη

«Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και ώρες 09:00-15:00, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Εκπρόσωποι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών θα παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες στις ενδιαφερόμενες/στους ενδιαφερόμενους για τα προγράμματα που προσφέρονται και που θα μπορούν να παρακολουθήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συμβουλευτικές εισηγήσεις για τη διαδικασία της επιλογής ενός Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής και τη σύνταξη της αυτοπεριγραφικής έκθεσης που απαιτείται. Τέλος, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες αναζήτησης υποτροφιών για την οικονομική υποστήριξη των μεταπτυχιακών σπουδών.

Διαβάστε επίσης
Ημερίδα του ΑΠΘ με θέμα «Η καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν»

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ, κα. Μαλβίνα Ροκάκη τηλ. 2310 997350 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.dasta.auth.gr.