Το Πανεπιστήμιο Μακεδονία “συστήνεται” στους μαθητές Λυκείου

Θεσσαλονίκη: Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουν τα Τμήματα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία, όπως και τις επαγγελματικές προοπτικές που δίνουν στους αποφοίτους τους έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν μαθητές Λυκείου που προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η ετήσια διημερίδα του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας «Μαθαίνω πριν Σπουδάσω», λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει επιβάλει η πανδημία, θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2021, δίνοντας ωστόσο τη δυνατότητα διεύρυνσης του ακροατηρίου στο οποίο απευθύνεται και συγκεκριμένα σε μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.

Τα προηγούμενα χρόνια εκατοντάδες μαθητές, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα, κατέκλυζαν το Αμφιθέατρο Τελετών επί δύο ημέρες για να ενημερωθούν μέσα από παρουσιάσεις καθηγητών και αφηγήσεις εμπειριών από φοιτητές και αποφοίτους, σχετικά με τα επιστημονικά πεδία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τους χώρους, τις εγκαταστάσεις, τον τρόπο φοίτησης, αλλά και τις δυνατότητες αποκατάστασης έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω «live streaming από τους συνδέσμου https://youtu.be/uwcr_Lw7Yvs) την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης τις 9 το πρωί και https://youtu.be/TQIay4eh6D4 την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης επίσης τις 9 το πρωί. Οι ερωτήσεις των μαθητών θα γίνονται μέσω «chat» στο «live streaming».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.