Εκτός Ευρώπης ο Αρης – Απρόσμενος αποκλεισμός

Αρης

Εχασε με 1-2 στην Θεσσαλονίκη από την Κόλος Κοβαλίβκα

Ο Αρης αποχαιρέτησε πρόωρα την Ευρώπη μετά τον αποψινό πρόωρο αποκλεισμό.

Ο Αρης έχασε με 1-2 από την Κόλος Κοβαλίβκα από την Ουκρανία και είδε τα σχέδια για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία να σταματάνε άδοξα και πρόωρα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό και να δημιουργήσει ρήγματα. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει δοκάρι στο 36΄ σε φάουλ του Ματίγια.

Το δεύτερο μέρος είχε και γκολ και φάσεις. Ολα ξεκίνησαν στο 47΄ όταν η Κόλος Κοβαλίβκα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Νόβακ. Ο Αρης απάντησε άμεσα, αφού στο 55΄ ο Μπρούνο Γκάμα με ένα εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-1. Οπμως, επτά λεπτά αργότερα, τα προβλήματα των “κίτρινων” στην άμυνα στοίχισαν εκ νέου, με τον Αντιούκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά το… ριμπάουντ που πήρε.

Στα λεπτά που απέμεναν οι “κίτρινοι” δεν απείλησαν ουσιαστικά παρά μόνο στο 92΄ όταν το σουτ του Μαντσίνι από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ.

Αρης: Κουέστα, Σάσα (78΄ Μαντσίνι), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκάνεα (69΄ Μάνος), Ματίγια, Τζέγκο, Φετφατζίδης, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Λόπεθ.

Κόλος Κοβαλίβκα: Βόλινετς, Ζοζούλια (50΄ Μορόβκο), Χαβρίς, Πετρόβ, Νόβακ, Γέμετς, Σμίρνι (88΄ Κοστίσιν), Μπογκντάνοβ, Ζαντόια, Άντιουκ, Λισένκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *