Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Το www.thes.gr αποτελεί την εξέλιξη σε μια νέα εποχή και φέρει την υπογραφή της ομάδας του www.life-events.gr, μία από τις πρωτοπόρες ιστοσελίδες που στηρίχθηκαν κατά κύριο λόγο στην οπτικοακουστική τους εικόνα και κάλυψαν μεγάλα γεγονότα τα οποία μεταδόθηκαν σε κορυφαία δίκτυα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το thes.gr ανήκει στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Γεγονότα Ζωής Οπτικοακουστικές Υπηρεσίες»  LIFE EVENTS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Κατούνη 25, ΤΚ: 54625, Θεσσαλονίκη
Τηλ. επικοινωνίας: 2311243579

ΑΦΜ: 997064805, ΔΟΥ: Α΄ Θεσσαλονίκης
Αρ. Μητρώου: 13303091

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Κώστας Κατραντζής

Διευθύντρια: Θένια Μυλωθρίδου

Διευθυντής Σύνταξης: Γιώργος Νταλιάρης

Διευθύντρια Εμπορικού: Κική Σεφερίδου

Δικαιούχος του ονόματος τομέα: «Γεγονότα Ζωής Οπτικοακουστικές Υπηρεσίες» LIFE EVENTS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Τι είμαστε

Είμαστε μία πολυμορφική ιστοσελίδα που προσφέρει στον αναγνώστη μία ευρεία γκάμα πληροφοριών για όλα όσα τον ενδιαφέρουν.

Κύριος στόχος μας είναι να δώσουμε στον αναγνώστη την είδηση στη σωστή της διάσταση, ακολουθώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία, και με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό προς το συνάνθρωπο.

Μέσα από το www.thes.gr οι αναγνώστες μπορούν να λάβουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση για όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και τον κόσμο, με συνεχή ροή ειδήσεων!

Μάθε όσα… thes!
Για εμάς!

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ


ΤΑΞΙΔΙΑ


ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ


LIFESTYLE


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The-ματολογία

Η θεματολογία του thes.gr είναι πολύπλευρη, καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αναγνώστη.

Πλέον των βασικών θεμάτων, οι ειδικές στήλες για την πόλη, τις γεύσεις, τα DIY, τα ΑΜΕΑ, τη νεολαία, τη διασκέδαση, τη μόδα, αλλά και πολλά αφιερώματα και συνεντεύξεις, παρουσιάζουν μία άλλη πλευρά της ζωής.

Η πλοήγηση στο thes.gr είναι απόλυτα φιλική, με στόχο να μπορεί ο αναγνώστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα την ενημέρωση και την πληροφορία που αναζητεί.

Οι εικόνες «ζωντανεύουν» με αποκλειστικά θέματα πλαισιωμένα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Η καθαρά επαγγελματική και τηλεοπτική εικόνα του thes.gr, χάρη σε επαγγελματίες οπερατέρ, με πολύχρονη εμπειρία στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας, οδηγεί τον ηλεκτρονικό τύπο σε άλλο επίπεδο!

Το Thes.gr είναι εκεί
γιατί εσύ το… θες!


Τηλέφωνο:
2311243579-80

E-mail:
[email protected]

Διεύθυνση:
Κατούνη 25, 54625, Θεσσαλονίκη