Πρόωρος αποκλεισμός για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ηττήθηκε εντός έδρας από τον Απόλλων Λεμεσού

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε από τον πρώτο κιόλας αγώνα το Europa League.

Ο Απόλλων Λεμεσού αποδείχθηκε πολύ πιο έτοιμος στα ευρωπαϊκά ματς από τον ΟΦΗ και με τη νίκη του με 1-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης», πήρε το «εισιτήριο» για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι γηπεδούχοι μόνο στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν καλό πρόσωπο και είχαν και την καλύτερή τους ευκαιρία. Στο 42′ οι Κρητικοί έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όταν από ωραία κίνηση και ντρίμπλα του Σαρδινέρο η μπάλα κατέληξε στον Φιγκεϊρόδο που πλάσαρε, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δημητρίου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους Κύπριοι μπήκαν στο γήπεδο. Στο 50′ από μακρινή μπαλιά του Γιούστε, ο Νταμπό έμεινε όρθιος παρά την πίεση του Σελίμοβιτς, απέφυγε τον Βούρο και την κατάλληλη στιγμή «σέρβιρε» τη μπάλα στον Ζαλάι που έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ ήταν ανήμπορος να φανεί απειλητικός και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε ούτε μία τελική προς την εστία στο δεύτερο ημίχρονο.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης (67′ Ναμπί), Γιαννούλης (80′ Κοροβέσης), Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (67′ Σολίς), Ουές, Σαρδινέρο, Φιγκεϊρέδο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δημητρίου, Πέδρο (46′ Πίττας), Γιούστε, Ρομπέργκε, Ζαλάι, Σακέτι, Ντιγκινί, Ματέι (46′ Μπένσοπ), Ντένιτς, Αγκίρε, Νταμπό (78′ Γιαννιώτας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *