Θετική στον κορονοϊό είναι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια στο Twitter.
Μάλιστα, όως είπε η κα. Κεραμέως ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού και έκαναν και οι δυο το τεστ το οποίο βγήκε θετικό και για τους δυο. Όπως είπε ακόμα, δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα και θα παραμείνει σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.
Έγραψε επί λέξη η υπουργός Παιδείας: «Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».
Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. #ΜένουμεΑσφαλείς
— Niki Kerameus (@nkerameus) October 27, 2020