Διαρρήκτης έσπασε με το σώμα του βιτρίνα στη Θεσσαλονίκη

Παρά το lockdown αυξημένη παραμένει η εγκληματικότητα στη δυτική Θεσσαλονίκη καθώς στο στόχαστρο διαρρηκτών έχουν μπει καταστήματα στην οδό Λαγκαδά της Σταυρούπολης.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας διαρρήκτης έσπασε βιτρίνα καταστήματος επίπλων… με το σώμα του, αφαίρεσε μία τσάντα με έγγραφα και χρήματα και τράπηκε σε φυγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας και συγκεκριμένα ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου πλησίον της επιχείρησης που μάλιστα κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει το συμβάν με τον ίδιο μάλιστα να δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα κλοπής… οκτώ φορές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Open», πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι διέρρηξαν και κατάστημα με σφραγίδες λίγα μέτρα από το συγκεκριμένο κατάστημα επίπλων.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Πολλά τα ερωτήματα για την εμπλοκή της 39χρονης στην έκρηξη - Ποιο ενδεχόμενο επικρατεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *