Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ παίζει στο χιόνι (ΦΩΤΟ)

Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ παίζει στο χιόνι

Ο μικρός που ένωσε τους Ελληνες στέκεται στα πόδια του

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, το αγοράκι που νίκησε τη μυϊκή ατροφία και κατάφερε να ενώσει τους Ελληνες για να μεταβεί στην Βοστώνη για τη θεραπεία του, στέκεται όρθιος και παίζει στο χιόνι.

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ συγκινεί και πάλι, μόνο που αυτή τη φορά σκορπά χαμόγελα στην οικογένειά του και όχι μόνο.

Ο πατέρας του μικρού ήρωα, με μία ανάρτησή του, δεν κρύβει τη χαρά του που το παιδί του στέκει όρθιο και απολαμβάνει το χιόνι, όπως όλα τα παιδιά, ευχαριστώντας γι’ ακόμη μία φορά τον κόσμο που με την αγάπη και την προσφορά του έκανε τα αδύνατα δυνατά.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, είναι το παιδί που κατάφερε να ενώσει τους Ελληνες για να μεταβεί στην Βοστώνη και να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυική ατροφία από την οποία πάσχει.

Η ανάρτηση των γονιών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χάρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!!».

 

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I).

Μετά την έκκληση της οικογένειας, καθώς το παιδί έπρεπε να μεταβεί στις ΗΠΑ και το κόστος ήταν υπέρογκο, πολίτες και φορείς έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά ώστε να γίνει το απαραίτητο ταξίδι σωτηρίας στη Βοστώνη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *