Συνεργασία του ΓΣ Ηρακλής με το σύλλογο ΑμεΑ Ηφαιστος

ΓΣ Ηρακλής και ο Α.Σ. ΑμεΑ Ήφαιστος θα συμπορευθούν μέσω κοινών δράσεων για την ανάδειξη του προβλήματος του κοινωνικού αποκλεισμού των ατόμων με αναπηρία.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής: “Δύο ιστορικά σωματεία ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπράττουν στην ουσιαστική συμπερίληψη όλων στον Αθλητισμό.

Ο Γ.Σ. Ηρακλής, μέσω της Ακαδημίας Στίβου και ο Α.Σ. ΑμεΑ Ήφαιστος μέσω των κοινών ενεργειών τους σπάνε τα δεσμά του κοινωνικού αποκλεισμού των ατόμων με αναπηρίες, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός είναι για όλους.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής οι Φώτης Θέος (πρόεδρος Γ.Σ. Ηρακλής) και Νίκος Αργυρός (πρόεδρος Α.Σ. ΑμεΑ Ήφαιστος) έδωσαν τα χέρια και δεσμεύτηκαν για μία κοινή στρατηγική η οποία θα καλωσορίζει στον αθλητισμό κάθε παιδί με η χωρίς αναπηρία ανεξάρτητα από τις ατομικές του ικανότητες.

Έτσι, η Ακαδημία Στίβου Ηρακλή ανοίγει την αγκαλιά της και υποδέχεται παιδιά με κινητικές, νοητικές και αισθητηριακές διαταραχές με έμφαση στις δυνατότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού, ώστε το κάθε παιδί να μπορεί να γυμναστεί με ασφάλεια και ο Α.Σ. ΑμεΑ Ήφαιστος παρέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και υποστήριξη προς τους μελλοντικούς αθλητές σύμφωνα με τα πρωτοκόλλα της International Paralympic Committee και της αντίστοιχης ομοσπονδίας World ParaAthletics.

Γιατί και στον αθλητισμό, δεν περισσεύει κανείς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *