Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ενός ατόμου, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/11) στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα και το όχημα σχεδόν μπήκε μέσα σε κατοικία.
Πάτρα: O οδηγός, που εκινείτο στη Μίνι Περιμετρική, επιχείρησε να στρίψει προς Εθνική Οδό, αλλά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να “καβαλήσει” με μεγάλη ταχύτητα τη νησίδα και να πέσει πάνω σε ένα σπίτι που βρίσκεται στο σημείο. Η πόρτα του σπιτιού έσπασε και από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα. Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος πεζός στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ενώ ασθενοφόρο που έφθασε στο σημείο τον μετέφερε σε νοσοκομείο. Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος που σήκωσε στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά.
Πηγή: pelop.gr