Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: “Δικαιώθηκε η ψυχή της κόρης μου”, είπε η μητέρα του θύματος (BINTEO)

Θεσσαλονίκη Περαία Βόλος αλλαγή φύλου Γλυκά Νερά

Ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστηρίου

Tο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ενοχή της 34χρονης για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Καταδικάστηκαν η μεν 34χρονη με ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα και ο δε 42χρονος συνεργός της τμε ποινή φυλάκισης 4 ετών, με αναστολή.

Εμφανώς ικανοποιημένη η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου τόνισε σε δηλώσεις της: “Το δικαστήριο αποφάσισε πως και οι δύο είναι ένοχοι. Είναι και οι δύο ένοχοι της αρπαγής. Απαλλάχθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος από την έκθεση και απαλλάχθηκε από τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών η πρώτη. Αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι επί δώδεκα μήνες δίναμε έναν αγώνα ως οικογένεια και εγώ ως συνήγορος πολιτικής αγωγής για να αποδείξω ότι δεν έδρασε μόνη. Αισθάνομαι μία δικαίωση εσωτερική, δικαίωση του παιδιού. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές δεν μπορεί να αγνοούμε και να πατάμε σε νομικά τερτίπια γιαυτό που η κοινωνία ξέρει. Τα χρήματα η δράση τα πάντα. Οι ένορκοι κατάλαβαν. Αφουγκράστηκαν τη φωνή του παιδιού και καταδίκασαν. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτό το λαϊκό δικαστήριο”.

“Είμαι πολύ χαρούμενη. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Το επόμενο βήμα είναι πάρουμε τα παιδιά. Πηγαίναμε εκεί και ήμασταν σφιγμένοι και μας παρακαλούσαν να τα πάρουμε. Δικαιώθηκε η ψυχή της κόρης μου”, τόνισε η μητέρα της 10χρονης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανδρας πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη - Δυο συλλήψεις

Τέλος η θεία και νονά της είχε να πει: “18 μηνες αγωνίας, 18μηνες μάχης. Η κα. Ανάσογλου έκανε ένα υπερβολικά μεγάλο έργο. Θέλαμε την εσχάτη των ποινών. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την ποινή της κατηγορουμένης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *