Αιγίνιο: “Απαράδεκτο, μιλάμε για τον τέλειο παραλογισμό”, λέει ο δήμαρχος για το περιστατικό με τον γυμνασιάρχη (ΦΩΤΟ)

Αιγίνιο

Τι αναφέρει στο Thes.gr ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας

Ένα απίστευτο αλλά όχι πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σε Γυμνάσιο που βρίσκεται στο Αιγίνιο Πιερίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο Thes.gr ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας μέλη από την αυτοαποκαλούμενη ομάδα “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” πήγαν σήμερα το πρωί στο Γυμνάσιο Αιγινίου και συνέλαβαν τον γυμνασιάρχη.

“Μιλάμε για τον τέλειο παραλογισμό” λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλας και συνεχίζει “Πήγαν κάποιοι παράνομοι για να παραδώσουν στον νόμο έναν Γυμνασιάρχη. Του περάσαν χειροπέδες και τον πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Καταλαβαίνεται την ψυχολογία του ανθρώπου αυτού, που κάποιοι άγνωστοι του περνούν χειροπέδες τον βάζουν σε ένα αμάξι και δεν ξέρει που τον πάνε. Χωρίς να είμαι παρών στο περιστατικό ενημερώθηκα πως πρόκειται για ομάδα 4-5 ατόμων” συμπληρώνει ο ίδιος.

Όταν έφτασαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους αυτοαποκαλούμενους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” και τους οδήγησαν στην Ασφάλεια Κατερίνης ενώ άμεσα ο Γυμνασιάρχης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου για προληπτικούς λόγους. Ο κ. Μανώλας συνάντησε τον Γυμνασιάρχη στο Κέντρο Υγείας όπου και διεπίστωσε πως αν και σοκαρισμένος από το περιστατικό είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή οι πέντε από τους 32 που απολογήθηκαν σήμερα

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Πύδνας Κόλινδρου μέσω του Thes.gr παίρνει θέση και χαρακτηρίζει το περιστατικό ως απαράδεκτο. Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, παρόμοια περιστατικά έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν το Γυμνάσιο Αιγινίου όπως και το Λύκειο που βρίσκεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

Αιγίνιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *