Απαγχονισμένος στις φυλακές ο Ρουμάνος που τσιμέντωσε την σύντροφο του

ΗΠΑ

Είχε προσπαθήσει να διαφύγει στην Ολλανδία όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Απαγχονισμένος βρέθηκε σήμερα (12/12) το μεσημέρι στις φυλακές που κρατούνταν, ο Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία και το τσιμέντωμα της φίλης του στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, ο Ρουμάνος κρατούμενος των φυλακών Ναυπλίου βρέθηκε στις 12:30 απαγχονισμένος εντός του κελιού του.

Ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως εξαφάνιση από την ξαδέρφη της στις 24/05/21 και το πτώμα της ανευρέθηκε 01/09/21 από τον ιδιοκτήτη της οικίας όπου διέμεναν στον προαύλιο χώρο της, καλυμμένο με τσιμέντο.

Ο Ρουμάνος είχε καταφύγει στην Ολλανδία, όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο πριν μερικές εβδομάδες και εκδόθηκε στην Ελλάδα, όπου οδηγήθηκε στις φυλακές για να δικαστεί για το φρικαλέο έγκλημα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη κοντά σε τράπεζα - Νεκρή μια γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *