Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν βρέθηκε κάρτα SIM στο κινητό του – Τα 2 ενδεχόμενα

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνες στο σπίτι που μένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες σε βάρος του για revenge porn.

Εκεί εντόπισε και κατάσχεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, από το κινητό που κατασχέθηκε στο σπίτι του 58χρονου παρουσιαστή λείπει η κάρτα SIM, γεγονός που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί ανησυχία τόσο τα θύματα που τον έχουν καταγγείλει όσο και τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, με τον δικηγόρο να κάνει λόγο για δύο ενδεχόμενα για την απουσία της κάρτας SIM. Είτε επειδή δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε, είτε γιατί την αφαίρεσε για να μη φαίνεται η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού.

Ο κ. Λύτρας αναμένεται να υποβάλλει αίτημα στον ανακριτή ώστε ο 58χρονος να παραδώσει τη SIM, στην οποία ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικά στοιχεία.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος που οδηγούσε με επικίνδυνους ελιγμούς και χωρίς συνοδό

«Το κινητό μπορεί να μην είναι καν το νούμερο που χρησιμοποιεί. Να βρούμε από κλήσεις ή ό,τι μπορεί να διερευνηθεί κι άλλα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *