Αναστάτωση προκάλεσε ένας επιβάτης σε αεροδρόμιο στην Ονδούρα, όταν εισέβαλε ξαφνικά στο πιλοτήριο αεροπλάνου…
Τα πάνω κάτω έφερε επιβάτης σε αεροσκάφος της εταιρείας American Airlines σε αεροδρόμιο της Ονδούρας, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η επιβίβαση των ανθρώπων που θα μετέφερε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.
Κατά το ρεπορτάζ του ABC News, ο επιβάτης, που δεν έχει κατονομαστεί μέχρι τώρα, εισέβαλε στο πιλοτήριο, προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια και προσπάθησε να πηδήξει έξω από παράθυρο του αεροπλάνου, αλλά τον εμπόδισαν οι πιλότοι.
Σύμφωνα με το δίκτυο, ο επιβάτης συνελήφθη από τις τοπικές αρχές και δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Ωστόσο, το αεροσκάφος, τύπου Boeing 737-800, που είχε 121 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος, καθηλώθηκε εξαιτίας της ζημιάς στα χειριστήριά του στο διεθνές αεροδρόμιο Ραμόν Βιγιέδα Μοράλες, στην πόλη Σαν Πέδρο Σούλα, πάντα σύμφωνα με το δίκτυο.
Έτσι, οι επιβάτες θα επιβιβαστούν σε άλλα αεροσκάφη για να μπορέσουν να φθάσουν στον προορισμό τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ