Νάουσα: Ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από φωτιά στο σπίτι του

πυρκαγιά, Θεσσαλονίκη Χορτιάτη φωτιά

Την πυροσβεστική κάλεσε η σύζυγος του που κατάφερε να βγει από το σπίτι

Σοκ προκαλεί μια δυσάρεστη είδηση από τη Νάουσα, όπου ηλικιωμένος έχασε την ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που ζούσε με την σύζυγό του.

Νάουσα: Συγκεκριμένα, από την φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 03:00, κατέρρευσε η κεραμοσκεπή της μονοκατοικίας, εγκλωβίζοντας τον άτυχο ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Σύμφωνα με την Π.Υ. ηλικιωμένη γυναίκα που κατάφερε να βγει από το σπίτι ενημέρωσε τους πυροσβέστες ότι ο σύζυγός της ήταν εντός της οικίας. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές στην κεραμοσκεπή το μέσο πάτωμα, η καταστροφή είναι σχεδόν ολοσχερής.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία με δύο νεκρές αδελφές μετά από φωτιά σε σπίτι

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και θα διερευνηθούν από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *