Σάκης Ρουβάς για Λιγνάδη: «Τον αγάπησα και έπεσα από τα σύννεφα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρουβάς

Δήλωσε πως αν αληθεύουν όσα καταγγέλλονται τότε χρειάζεται κάποια θεραπεία

Καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” βρέθηκε σήμερα (12/02) το πρωί ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μίλησε για τις κατηγορίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς, όταν έσκασε η βόμβα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος έπεσε από τα σύννεφα.

«Πραγματικά τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή.

Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή» ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

Πηγή: megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *