Νέες “φωτιές” άναψε με τις δηλώσεις του ο γνωστός ποινικολόγος, έξω από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, σχετικά με πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη.
Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε χαρακτηριστικά σε story της στο Instagram «Ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κούγιας, με ζουρλαίνει» και ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει στη κάμερα του Πρωινού τη φράση της.
«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει; Πού έχει εργαστεί; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία, ειλικρινά σας το λέω. Ειλικρινά δεν την γνωρίζω την κυρία, εύχομαι να είναι μια ωραία κοπέλα», είπε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:
«Ορισμένοι έχουν «πεθάνει» γενικά και βρίσκουν κάτι για να τους ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της».
Πηγή: zappit.gr