Θεσσαλονίκη: 17χρονος “σήκωσε” 100000 ευρώ από αυτοκίνητο

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Θεσσαλονίκη: Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου εξιχνίασαν έξι περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2021.

Πρόκειται για δύο κλοπές οχημάτων και κλοπές χρηματικών ποσών και ηλεκτρονικών συσκευών από άλλα τέσσερα αυτοκίνητα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση αφαίρεσης τσάντας που βρισκόταν σε αποθηκευτικό χώρο οχήματος και περιείχε, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, 100.000 ευρώ.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 17χρονου εμπλεκόμενου στις προαναφερόμενες υποθέσεις, αλλά και τριών ακόμη συνεργών του, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του νεαρού, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 18 συλλήψεις οδηγών χωρίς δίπλωμα και αλκοόλ

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις.