Πάτρα: Τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος συνέλεξε και παρουσίασε τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Μάλιστα, το σύνολο των ατόμων που πρόκειται να καταθέσουν για την υπόθεση είναι 70 και πρόκειται για γιατρούς, νοσηλευτές και ιατροδικαστές από τα τέσσερα νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύτηκε το παιδί, το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, το Πανεπιστημιακό Πάτρας και το Καραμανδάνειο Πατρών.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί μελετούν ήδη τους ιατρικούς φακέλους της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, 12-13 γιατροί και νοσηλευτές αναφέρουν πως υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωση για τα δύο κρίσιμα συμβάντα του παιδιού.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 43χρονος απατεώνας εξαπάτησε 51χρονο και του πήρε πάνω από 20.000 ευρώ

Τρία νοσοκομεία εκ των τεσσάρων επιβεβαιώνουν πως υπήρξε αίτημα της μητέρας για τοποθέτηση της Τζωρτζίνας σε μονόκλινο, ενώ δύο νοσηλευτές αναφέρουν πως η μητέρα ρώτησε για την ύπαρξη καμερών στο μονόκλινο δωμάτιο.

Κατόπιν, υπάρχουν 20-25 γιατροί που αναφέρουν ότι τα δύο κρίσιμα επεισόδια που υπέστη η Τζωρτζίνα δεν εξηγούνται από δεδομένα εξετάσεων.