Φωτιά στην Ηλεία: Καίγεται δάσος που είχε αναγεννηθεί μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007 (ΒΙΝΤΕΟ)

φωτιά Κιλκίς

Εκκενώθηκε οικισμός

Εκτός ελέγχου συνεχίζει να είναι η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στην Ηλεία που καίει κοντά σε οικισμούς και “καταπίνει” ένα αναγεννημένο και συμπαγές δάσος.

Ηλεία: Εκκενώθηκε αργά χθες Δευτέρα το βράδυ ο οικισμός Λιβαδάκι εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που καίει ανεξέλεγκτα στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων του νομού Ηλείας.

Οι φλόγες κατακαίνε αναγεννημένο από τις πυρκαγιές του 2007 και συμπαγές δάσος, ενώ είναι δύσκολη έως αδύνατη η πρόσβαση στους πυροσβέστες.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 89 πυροσβέστες με 33 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, οχήματα της πολιτικής προστασίας, ερπυστριοφόρο και υδροφόρες ιδιωτών ενώ οι δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία με δύο νεκρές αδελφές μετά από φωτιά σε σπίτι

Η νύχτα είναι πολύ δύσκολη για τους κατοίκους της περιοχής αφού σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς τους οικισμούς Πτελέα, Ράφτη και Ζαχοβούνι ενώ στο πόδι βρίσκονται και οι κάτοικοι του χωριού Καλλιθέα που το βλέπουν σε απόσταση αναπνοής.

Πηγή: megatv.com