Κιμ Καρντάσιαν: «Ισως να έτρωγα μέχρι και κακά για να δείχνω νεότερη»

Όσα δήλωσε και για τον Pete Davidson

Μια απίστευτη δήλωση έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στους “New York Times” σχετικά με το τι θα έτρωγε αν την έκανε να δείχνει νεότερη.

«Αν μου έλεγες ότι έπρεπε κυριολεκτικά να τρώω κακά κάθε μέρα για να δείχνω νεότερη, ίσως να το έκανα. Ίσως» αστειεύτηκε η Κιμ Καρντάσιαν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την pagesix.com, η 41χρονη τηλεπερσόνα στο πρόσφατο επεισόδιο της εβδομαδιαίας σειράς «The Kardashians» σχολίασε με τις αδερφές της για τις συμβουλές που έλαβε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ώστε να μείνει έγκυος από τον Τράβις Μπάρκερ.

«Όταν έγινα 40, όλοι μου είπαν ότι η σεξουαλική μου ζωή θα απογειωθεί», δήλωσε η Κιμ και πρόσθεσε πως «και η γιαγιά συνέχιζε να μου λέει “στα 40 γίνεται το καλύτερο σεξ” κι εγώ είπα “οκ, είμαι έτοιμη”». «Αν κρίνουμε μέχρι στιγμής», είπε στη συνέχεια με πονηρό ύφος και γέλασε μαζί με τις αδερφές της.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι αρχικά δεν έτρεφε μεγάλες φιλοδοξίες για την σχέση της με τον Pete Davidson. «Δεν σκεφτόμουν καν “ω, Θεέ μου. Θα έχω σχέση μαζί του”», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «απλώς σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγω εκεί έξω, απλά πρέπει να ξεκινήσω».

Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι κατάφερε και την κέρδισε με τον τρόπο του, με αποτέλεσμα να είναι από τον Οκτώβριο του 2021 μαζί μέχρι και σήμερα.