Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που εθελοντές εντοπίζουν την 31χρονη στο Γαλαρινό

ΟΦΚΑΘ Βασιλικά

Αναζητούνταν από το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο από την επιχείρηση διάσωσής του άψυχου σώματος της Μαριάννας Βλαχοπάνου, που ανακάλυψαν δύο εθελοντές της ΟΦΚΑΘ σε μια μισοτελειωμένη μονοκατοικία του Γαλαρινού Χαλκιδικής.

Η άτυχη 31χρονη εντοπίστηκε στη βεράντα του πρώτου ορόφου της μονοκατοικίας. Αναζητούνταν από το βράδυ της Παρασκευής, 18 Νοεμβρίου.

Η συγκλονιστική στιγμή που οι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ εντόπισαν τη σορό της 31χρονης Μαριάννας καταγράφηκε από την κάμερα.

Ο αρχικός προγραμματισμός των εθελοντών του ΟΦΚΑΘ προέβλεπε έναρξη των ερευνών το μεσημέρι της Τρίτης. Ωστόσο, ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, αποφάσισε να αρχίσει τις έρευνες το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς περιήλθαν σε γνώση του πληροφορίες που έχρηζαν άμεσης διερεύνησης.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Επετειακός θρίαμβος για τη Σάρτη

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Τραγικό το τέλος για την 30χρονη – Αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε από τον 2ο όροφο

Δύο εθελοντές του ΟΦΚΑΘ ξεκίνησαν από την Περαία, όπου βρίσκεται η έδρα του Ομίλου, για τον Γαλαρινό. Στο όχημά τους επέβαινε η 34χρονη που φιλοξενούσε στο σπίτι της την Μαριάννα. Οι εθελοντές αρχικά κατευθύνθηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα έξω από το χωριό.

Το έψαξαν περιμετρικά χωρίς να βρούνε το παραμικρό. Στη συνέχεια, με την καθοδήγηση της 34χρονης, περπάτησαν περίπου εκατό μέτρα για να ερευνήσουν μια υπό ανέγερση μονοκατοικία. Ήταν 19:50 όταν ο ένας από τους δύο εθελοντές ανέβηκε τα σκαλιά της μονοκατοικίας και εντόπισε στη βεράντα το άψυχο σώμα της Μαριάννας.

Πηγή: thestival.gr