Ο Πρωτέας Θεσσαλονίκης θρηνεί τον 15χρονο Παναγιώτη Μπουρνάζη, που ήταν παίκτης της ομάδας του Κορδελιού και βρισκόταν στο πολύνεκρο δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη.
Ο Παναγιώτη Μπουρνάζη πέθανε μαζί με τον πατέρα του Βαγγέλη Μπουρνάζη, που ήταν πρώην αστυνομικός, και ο Πρωτέας Βούλας δήλωσε συγκλονισμένος για την απώλεια του αθλητή του.
Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν βρέθηκαν φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου», λέει η Πυροσβεστική
Αναλυτικά η ανάρτηση του Πρωτέα Θεσσαλονίκης:
«Η αθλητική οικογένεια του Πρωτέα Θεσσαλονίκης, νοιώθει συγκλονισμένη από την απώλεια του αθλητή της, Παναγιώτη Μπουρνάζη και του πατέρα του, στο ατύχημα των Τεμπών.
Όλοι εμείς, παράγοντες, προπονητές και συναθλητές του, που τον γνωρίσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί του, νοιώθουμε ότι όποια λόγια παρηγοριάς και συμπόνιας και αν εκφράσουμε για την απώλεια του ίδιου και του πατέρα του, είναι πολύ λίγα για να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που τους αγάπησαν».
Πηγή φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ