Basket League: Με πολλά προβλήματα στον Πειραιά ο Αρης

Αρης Περιστέρι Basket League

Σήμερα (19:15) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Ο Αρης θα αγωνιστεί με προβλήματα σήμερα (20/4) στο ΣΕΦ, στην πρώτη αναμέτρηση, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Basket League, απέναντι στον Ολυμπιακό (19:15, ΕΡΤ3).

Και αυτό γιατί ο Αρης θα έχει επτά, ουσιαστικά, ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Αιτία αποτελούν τα προβλήματα τραυματισμών που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους Νόα Χόρκλερ, Ίσμαελ Σανόγκο, Τζος Χέιγκινς, Βασίλη Χρηστίδη, με συνέπεια να είναι αμφίβολη η χρησιμοποίησή τους στο παιχνίδι. Δεδομένα εκτός πλάνων για το ματς είναι οι επίσης τραυματίες, Σταύρος Σχίζας, Στέλιος Χαβαλές.

Για τη μάχη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Χασανίδης. Ο άμεσος συνεργάτης στον πάγκο του Γιάννη Καστρίτη, επισήμανε:

«Ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο και μπαίνοντας στα play-offs, ανεξαρτήτως αντιπάλου, επιδίωξη της ομάδας είναι να δείξει αυτό που την αντιπροσώπευσε όλη τη χρονιά: Την ανταγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα, το πάθος, τη θέληση και την ομαδικότητα. Σε σχέση με τον Ολυμπιακό, η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με την απουσία σημαντικών παικτών του ροτέισον, λόγω τραυματισμών. Παρόλα αυτά, η φιλοσοφία και το αγωνιστικό πλάνο μας δε θα αλλάξουν και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια της Euroleague και ετοιμάζεται για τα play-offs της διοργάνωσης».

Διαβάστε επίσης  Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Μαρούσι και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ

Στην αποστολή του Αρη, η οποία θα πετάξει για την Αθήνα, συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Νόα Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Φίλλιος, Τζέι Ντι Νότε, Όμηρος Νετζήπογλου, Βασίλης Χρηστίδης, Τζος Χέιγκινς.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi