Αννα Ευθυμίου: «Για τη Θεσσαλονίκη μας μάχομαι, διεκδικώ, επιμένω… »

Αννα Ευθυμίου ομιλία Θεσσαλονίκη

Υποψήφια βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της Αννας Ευθυμίου στο θέατρο «Αριστοτέλειον», το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Αννα Ευθυμίου έκανε αναφορά στο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σε βασικούς τομείς της καθημερινότητάς μας, όπως στην οικονομία και την παιδεία, αλλά και στον κρίσιμο τομέα της αμυντικής ικανότητας της χώρας μας.

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης έκανε, επίσης, αναφορά σε σταθμούς της δικής της κοινοβουλευτικής παρουσίας, κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης τετραετίας, μιλώντας για «ένα ουσιαστικό κοινοβουλευτικό έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα».

Αννα Ευθυμίου ομιλία Θεσσαλονίκη

«Οσοι με παρακολουθείτε, όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πολύ καλά την πίστη μου στη θεσμική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Δεν μου αρέσουν στην άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου οι κραυγές και ο θόρυβος χωρίς περιεχόμενο. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν υπέρ της ουσίας.

Σε έναν κόσμο υπερβολικής προβολής, εγώ προτιμώ να μιλώ με το έργο μου, με τις προτάσεις μου, με το αποτέλεσμα που έφεραν οι προσπάθειές μου, είτε για τη Θεσσαλονίκη είτε για τους ανθρώπους της», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ευθυμίου.

Αννα Ευθυμίου ομιλία Θεσσαλονίκη

Η Αννα Ευθυμίου αναφέρθηκε στο προσωπικό της κοινοβουλευτικό στίγμα και στις προτάσεις της σε σειρά κρίσιμων ζητημάτων, οι οποίες νομοθετήθηκαν από την κυβέρνηση (αύξηση κατώτατου μισθού, μέτρα στήριξης των χαμηλοσυνταξιούχων, διευθέτηση του προβλήματος με τις εκκρεμείς συντάξεις, μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, «κόκκινα» δάνεια, ρυθμίσεις χρεών σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, έμφυλη βία, στήριξη των γυναικών, μέτρα υπέρ της μητρότητας κ.ά.).

Παράλληλα, η κ. Ευθυμίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προτεραιότητές της για την επόμενη τετραετία, με έμφαση τόσο σε παρεμβάσεις της για τη στήριξη της νέας γενιάς, όσο και στα έργα υποδομής της Θεσσαλονίκης και κυρίως την πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.

Αννα Ευθυμίου ομιλία Θεσσαλονίκη

«Για τη Θεσσαλονίκη μας μάχομαι, διεκδικώ, επιμένω, υποβάλλω αναφορές, επιμένω ξανά και ξανά. Είμαι εδώ για να διεκδικήσω ό,τι της αξίζει», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Ευθυμίου.

Κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη της 21ης Μαΐου, για να δώσουν ισχυρή λαϊκή εντολή στη Ν.Δ. για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και στην ίδια να δώσουν τη δύναμη να εκπροσωπήσει τους Θεσσαλονικείς μετά από μια ουσιαστική κοινοβουλευτική παρουσία, ακόμα πιο δυνατά στην επόμενη.