Μητσοτάκης: Δοκίμασε ντολμαδάκια στο “Πάμε Δανάη”

Συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και την Δανάη Μπάρκα παραχώρησε σήμερα (8/6) το πρωί ο πρόεδρος της Nέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πριν φύγει όμως, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από το στούντιο, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της του είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Συγκεκριμένα, ο Τίμος Ζαχαράτος είχε φτιάξει… ντολμαδάκια.

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: “Αυτοδυναμία ή τρίτες κάλπες τον Αύγουστο, στόχος η ασφαλής αυτοδυναμία”

Έτσι, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κουζίνα του πλατό, δοκίμασε τα ντολμαδάκια του Τίμου και τα βρήκε εξαιρετικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μετά τη δοκιμή που έκανε: «Εμένα μου αρέσουν πολύ τα γιαλαντζί. Τα ντολμαδάκια τα οποία έκανε η μάνα μου ήταν με κιμά. Οπότε, η επόμενη πρόκληση είναι να δοκιμάσουμε με κιμά».

Διαβάστε επίσης  Παρουσιάστηκε το Kids Wallet - Κοινωνική εργασία στο σχολείο αντί για αποβολή μεταξύ των 69 νέων μέτρων

Πηγή: zappit.gr