Στο Αμπερντίν για την νίκη ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ Βόλος

Τα πλάνα του Λουτσέσκου

Στη Σκωτία για τον αγώνα κόντρα στην Αμπερντίν θα βρεθεί την Πέμπτη (26/10) ο ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πάρει δυο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και με μια τρίτη συνεχόμενη θα πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

H προπόνηση της Τρίτης (24/10) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι εξής: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Βρακάς, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Τζίμας, Σαμάτα.

Από την άλλη, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν ο τιμωρημένος Σουαλιχό Μεϊτέ, ο ανέτοιμος Μάρκος Αντόνιο, ο τραυματίας και εκτός λίστας Φιλίπε Σοάρες, ο Κυριάκος Γιαξής και οι Ιβάν Νάσμπεργκ, Γιόαν Σάστρε, Αντρέ Ρικάρντο που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ στους δρόμους της πόλης (ΦΩΤΟ)

Οι «ασπρόμαυροι» το απόγευμα «πετούν» με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Αύριο (25/10) θα προπονηθούν στις 21:30 στο «Πιτόντρι», με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και ενός ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.