Στη σύλληψη ενός 22χρονου που χθες (29/11) μπήκε σε αυλή μονοκατοικίας στην Τούμπα και άρπαξε αντικείμενα προέβησαν αστυνομικοί ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός αφαίρεσε υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, καθώς και δύο καναρίνια μαζί με τα κλουβιά τους.
Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή γιατί έγινε αντιληπτός.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Η ανακοίνωση της ΕΑΣ για την κλοπή από μονοκατοικία είναι η εξής:
«Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες της 29-11-2023, σε περιοχή της Τούμπας, 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα εισήλθε σε προαύλιο χώρο μονοκατοικίας και όταν έγινε αντιληπτός τράπηκε σε φυγή.
Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, προέκυψε ότι νωρίτερα, από την ίδια οικία αφαίρεσε υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, καθώς και δύο (2) ωδικά πτηνά με τα κλουβιά».