Θεσσαλονίκη: Βόλτα στη χριστουγεννιάτικη πόλη έκανε ο νέος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης (ΦΩΤΟ)

Βόλτα στο εορταστικό κέντρο της πόλης πραγματοποίησε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ανταλλάσσοντας ευχές με πολίτες και καταστηματάρχες.

Ο νέος δήμαρχος της πόλης ήταν συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης από την 1η Ιανουαρίου 2024 και συγκεκριμένα τους Βασίλη Γάκη, Σπύρο Βούγια, Κούλα Γιαννακίδου, Έφη Θεοδωράκη και Παντελή Καζαντζίδη.

Στέλιος Αγγελούδης Χριστούγεννα Θεσσαλονίκη

Εμφανώς ευδιάθετος, ο κ. Αγγελούδης δέχτηκε ευχές για καλή και δημιουργική θητεία, ενώ κατά την βόλτα του αγόρασε και δώρα από πάγκους που είχαν στηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Μάλιστα, από τη γιορτή που στήθηκε στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού Φιλύρου, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέλεξε να αγοράσει έναν… κουμπαρά, με τις υπεύθυνες της δομής να του λένε χαριτολογώντας ότι «η πόλη χρειάζεται έναν καλό κουμπαρά».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ο Στέλιος Αγγελούδης βράβευσε την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ - «Την επόμενη φορά φέρτε μας το Κύπελλο»

Κατά την περιήγησή του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Αγγελούδης συνάντησε τον πρόξενο της Κύπρου, Κωνσταντίνο Πολυκάρπου και άκουσε κυπριακά κάλαντα από τα παιδιά του.

Στέλιος Αγγελούδης Χριστούγεννα Θεσσαλονίκη

«Τέτοιες μέρες καταλαβαίνεις τι πόλη είναι η Θεσσαλονίκη. Μια μεγάλη γιορτή, μια μεγάλη παρέα. Είναι αυτή η μεγάλη παρέα που θα χρειαστούμε από την πρώτη του Γενάρη, για να κάνουμε τη δική μας αρχή.

Μια αρχή που έχει μέσα πολλή Θεσσαλονίκη και όλους τους Θεσσαλονικείς. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές με αισιοδοξία, με μια Θεσσαλονίκη πιο χαρούμενη, πιο αισιόδοξη, πιο χαμογελαστή και -ναι- πιο πράσινη», επισήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Αγγελούδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτο: Facebook (Στέλιος Αγγελούδης)