Survivor: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας θα παρακολουθήσουμε σήμερα στις τηλεοράσεις μας, ενώ το νέο επεισόδιο θα είναι γεμάτο εντάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε μια ακόμη ένταση μεταξύ Φάνη – Ασημίνας στον αγώνα για την πρώτη ασυλία, καθώς ο πρώτος χτυπάει την ώρα του παιχνιδιού και η αντίπαλός του, αντί να τον ρωτήσει πώς είναι, πηγαίνει αμέσως και ζητάει πέναλτι.


Ο Φάνης σχολίασε λοιπόν το εν λόγω γεγονός και η Ασημίνα έβαλε τα κλάματα, με τον Αλέξη Παππά να πηγαίνει να του… ζητάει τα ρέστα!

Ωστόσο, τα κλάματα της Ασημίνας σχολιάζονται ειρωνικά και από μερικές παίκτριες της Μπλε ομάδας, κάτι που κάνει έξαλλη την Κατερίνα Δαλάκα. Οι εντάσεις αυτές συνεχίζονται φυσικά και στο συμβούλιο του νησιού ενώ γίνεται λόγος και για τα όσα είπε ο Βολικάκης πριν αποχωρήσει οικειοθελώς.

Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία (28/1)

Πάμε τώρα στο ζητούμενο. Ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της Κυριακής;

Με τις αποχωρήσεις Καθαργιά, Βολικάκη αλλά και την παραμονή της Χρύσας οι Διάσημοι δείχνουν πολλοί ισχυροί και θα κερδίσουν 2 τουλάχιστον ασυλίες της επόμενης εβδομάδας.