Στα ελληνικά η ανάρτηση του Βραζιλιάνου άσου
Ο Βραζιλιάνος άσος του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο εξέφρασε κι αυτός τη λύπη τους για την τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα από την πύρινη λαίλαπα στην Ανατολική Αττική.
Ο “μάγος” της “στρογγυλής Θεάς” ανέβασε το απόγευμα της Πέμπτης στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζεται να προσεύχεται μπροστά στην ελληνική σημαία και τον Παρθενώνα, συνοδεύοντάς την με το εξής μήνυμα γραμμένο στα ελληνικά:
“Πονάω για την Ελλάδα μας και την Αθήνα μας. Κουράγιο Έλληνες αδελφοί μου, η σκέψη και οι προσευχές μου μαζί”, ενώ έβαλε hashtag #PrayForGreece και την ελληνική σημαία.
Στην πρώτη μισή ώρα η ανάρτηση του “Ρόνι” συγκέντρωσε περισσότερες από 250.000 καρδιές – τα αντίστοιχα likes στο facebook – και πάνω από 2.200 σχόλια, αρκετά εκ των οποίων από Έλληνες χρήστες του instagram. Ο Ροναλντίνιο στο παρελθόν έχει επισκεφθεί την Ελλάδα στις διακοπές, βιώνοντας τη διασκέδαση στη χώρα μας επισκεπτόμενος κλαμπ και μπουζούκια όπου έδειξε να το απολαμβάνει.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) στις