Εκτακτη διακοπή νερού είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα, χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στις οδούς Φιλίππου / Χριστοπούλου / Αγίας Σοφίας και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.
Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι στις 20:00.
Προσωπικό ασφαλείας
Δεν θα λειτουργούν τα γραφεία εξυπηρέτησης κοινού της ΕΥΑΘ στην Αγγελάκη και την 26ης Οκτωβρίου 26 μέχρι νεωτέρας.
Όλα αυτά στο πλαίσιο των μέτρων του περιορισμού της διάδοσης του κορoνοϊού.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, παρατείνεται για έναν μήνα η αποπληρωμή λογαριασμών με ημερομηνία λήξης 30 Μαρτίου. Παράλληλα, η εταιρεία δε θα προβεί σε καμία διακοπή υδροληψίας λόγω οφειλής το διάστημα αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν για τις συναλλαγές τους με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2310 966.600, από τις 7 π.μ. έως τις 11 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες. Στο ίδιο τηλεφωνικό κέντρο θα μπορεί να γίνεται η συνεννόηση για την επείγουσα περίπτωση σύνδεσης υδροληψίας ή για άλλα επείγοντα θέματα.
Για τυχόν βλάβη οι καταναλωτές μπορούν να καλούν το 11124, που λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση κάθε μέρα, ή να τη δηλώνουν στον ιστότοπο της εταιρείας www.eyath.gr. Οι πληρωμές λογαριασμών μπορούν επίσης να γίνονται στον ιστότοπο της ΕΥΑΘ ή μέσω e-banking.
Η ΕΥΑΘ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη υδροδότηση της πόλης, ενώ εφαρμόζει απαρέγκλιτα εδώ και χρόνια όλες τις προδιαγραφές, συστάσεις και καλές πρακτικές που διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία το κρίσιμο αυτό διάστημα.
Τέλος, η εταιρεία συνιστά στους Θεσσαλονικείς ευλαβική τήρηση των κανόνων υγιεινής με σχολαστικό και συστηματικό πλύσιμο χεριών σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/) και του Υπουργείου Υγείας και υπενθυμίζει το τετραψήφιο 1135 για επικοινωνία σχετικά με τον κορονοϊό.