Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα το απόγευμα, με βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες, θα διαρκέσει από αργά το απόγευμα του Σαββάτου έως και το πρωί της Κυριακής και θα εκδηλωθεί από τα δυτικά προς τα ανατολικά.
⚠️EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Σάββατο (15-02-2025) από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι :
✅α. Από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (15-02-2025) το Ιόνιο, τα… pic.twitter.com/RW428OQbiI— Theodoros Kolydas (@KolydasT) February 15, 2025
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι τα νησιά του Ιονίου, τα παράκτια της Ηπείρου, η δυτική Στερεά και η δυτική και νότια Πελοπόννησος.
Επίσης, από το πρωί της Κυριακής, η κακοκαιρία θα πλήξει την ανατολική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα τη δυτική και νότια Κρήτη, τις Κυκλάδες και το βορειοανατολικό Αιγαίο.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, ύφεση των φαινομένων προβλέπεται από το μεσημέρι της Κυριακής και από τα δυτικά.