Πέφτει η θερμοκρασία σε περιοχές της χώρας μας τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου.
Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Αρναούρογλου, αρκετές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη και την Τετάρτη κυρίως στα δυτικά – βορειοδυτικά και κατά τόπους στα ηπειρωτικά.
Πιο συγκεκριμένα με ανάρτηση στο Facebook ανέφερε “Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας συνοδεία ισχυρών και ψυχρών βοριάδων κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά το επόμενο 48ωρο !
Ντυθείτε πιο ζεστά , από αύριο το πρωί σε Μακεδονία και Θράκη, απ’ ότι κάνατε τις τελευταίες ημέρες, και κυρίως τα μικρά παιδιά που θα πάνε στο σχολείο! Στη Θεσσαλονίκη προσοχή στον κατά διαστήματα πολύ ισχυρό αλλά και ψυχρό Βαρδάρη ! (Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα για καλό και για κακό).
Στο βιντεάκι οι πράσινες αποχρώσεις υποδηλώνουν τις σχετικά ψυχρές αέριες μάζες, οι πιο σκούρες προς το γαλάζιο τις ακόμα πιο ψυχρές και από το κρίτινο προς το πορτοκαλί τις καλοκαιρινού τύπου θερμές αέριες μάζες!
Αρκετές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη και την Τετάρτη κυρίως στα δυτικά – βορειοδυτικά και κατά τόπους στα ηπειρωτικά!
Σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας, όπως θα δείτε, αναμένεται όμως και πάλι προς τα τέλη της εβδομάδας”.