Πενγκ Σουάι: Εδωσε σημεία ζωής η Κινέζα τενίστρια – Αμφισβητεί τα βίντεο η WTA

Πενγκ Σουάι

To βράδυ του Σαββάτου επισκέφτηκε ένα δημοφιλές εστιατόριο

Την επανεμφάνιση της μετά την παγκόσμια ανησυχία προς το πρόσωπο της έκανε η Κινέζα τενίστρια Πενγκ Σουάι, η οποία είχε “χαθεί” από τότε που κατηγόρησε τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της χώρας, Ζιάνγκ Γκαολί, για σεξουαλική επίθεση σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τότε ανάρτηση της Πενγκ Σουάι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαγράφηκε γρήγορα και το θέμα αποκλείστηκε από συζητήσεις στο έντονα λογοκριμένο ίντερνετ στην Κίνα. Η Κινέζα τενίστρια προκάλεσε διεθνή ανησυχία, αφού δεν είχε εμφανιστεί ούτε μιλήσει από τις 2 Νοεμβρίου και το συγκεκριμένο ποστάρισμα.

Μάλιστα, εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για την τύχη της διεθνούς φήμης τενίστριας, η Ένωση Αντισφαίρισης Γυναικών (WTA) απείλησε να αποσύρει τα τουρνουά από την Κίνα και η Ένωση Αντισφαίρισης Ανδρών (ATP) αξίωσε διευκρινίσεις από τις κινεζικές αρχές.

Ο Πενγκ Σουάι, όμως εμφανίζεται να παρακολούθησε σήμερα ένα τουρνουά τένις στο Πεκίνο, όπως φαίνεται από επίσημες φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν από το τουρνουά που διοργάνωσε το China Open.

Η Πενγκ φαίνεται ανάμεσα στους καλεσμένους των «Fila Kids Junior Tennis Challenger Finals», ντυμένη με σκούρο μπλε σακάκι και λευκό παντελόνι, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα του τουρνουά.

Επίσης βίντεο των Global Times, διάρκειας 37 δευτερολέπτων, την δείχνουν να χαμογελά, να κουνάει και να υπογράφει αυτόγραφα για παιδιά.

Πάντως, εκπρόσωπός της WTA στο Reuters ανέφερε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο με την Πεγκο Σουάι παραμένουν «ανεπαρκή» και δεν ανταποκρίνονται στις ανησυχίες της.

Να αναφέρουμε ότι η Πενγκ Σουάι φέρεται να επισκέφτηκε επίσης ένα δημοφιλές εστιατόριο στο κέντρο του Πεκίνου το βράδυ του Σαββάτου. Ο Χου Σιτζίν, αρχισυντάκτης των Global Times, δημοσίευσε ένα βίντεο από την έξοδο, το οποίο επιβεβαίωσε ένας διευθυντής εστιατορίου στο Reuters την Κυριακή.

Επτά άτομα, συμπεριλαμβανομένου της Πεγκ Σουάι, βρίσκονταν στο εστιατόριο Sichuanese, είπε ο διευθυντής, Ζου Χονγκμέι, προσθέτοντας ότι έφαγαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο και μαζί με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *