ΕΛΑΣ: Προσοχή σε μήνυμα που δήθεν αποστέλλεται από την Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Η ΕΛΑΣ εφιστά την προσοχή των πολιτών για ψευδεπίγραφο μήνυμα που δήθεν αποστέλλεται από την Αστυνομία και το οποίο διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Το συγκεκριμένο ψευδεπίγραφο μήνυμα που γράφει, μεταξύ άλλων, ότι “μετά από κατάσχεση ηλεκτρονικής διείσδυσης στον διακομιστή σας υπόκεινται σε διάφορες νομικές διαδικασίες που ισχύουν ιδίως στο θέμα παιδική πορνογραφία, πορνογραφικός ιστότοπος, πορνό στον κυβερνοχώρο”, είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και αποστέλλεται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες”, επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 38χρονη που σκοτώθηκε από τη βόμβα στην Αγίου Δημητρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

“Παρακαλούνται οι πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό”, όπως αναφέρει ακόμη η σχετική ανακοίνωση.

αστυνομία