Πότε ξεκινούν και πόσο θα κρατήσουν
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 με ώρα έναρξης των εργασιών στις 09:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επίσης, εργασίες οριζόντιας σήμανσης θα πραγματοποιηθούν στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 με ώρα έναρξης στις 07:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν θα αφορούν τον καθαρισμό φρεατίων και ρείθρων στην κεντρική νησίδα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από τον Κόμβο Κ11 (Κωνσταντιουπολίτικα) έως και μετά τον κόμβο Κ8 (Τριανδρίας) με κατεύθυνση προς τα δυτικά, αλλά και την απομάκρυνση μιας μεγάλης κατεστραμμένης πληροφοριακής πινακίδας δεξιά της οδού με κατεύθυνση δυτικά πριν τον κόμβο Κ& (Επταπύργιο).
Στη δεύτερη περίπτωση, τώρα, οι εργασίες θα αφορούν την οριζόντια σήμανση από τον κόμβο Λακκιάς, έως τα όρια του Νομού Χαλκιδικής.
Οι εργασίες αφορούν στον καθαρισμό φρεατίων στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από τον κόμβο Κ11 (Κωνσταντινοπολίτικα) έως και μετά τον κόμβο Κ8 (Τριανδρίας) με κατεύθυνση προς δυτικά και στην απομάκρυνση μεγάλης κατεστραμμένης πληροφοριακής πινακίδας στη δεξιά πλευρά με κατεύθυνση προς δυτικά πριν τον κόμβο Κ7 (Επταπύργιο).
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αλλά και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.