Οι αρχές της Καβάλας προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο
Μια περίεργη υπόθεση ληστείας ερευνούν οι Αρχές στην Καβάλα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες άρπαξαν από ιδιοκτήτη εταιρείας σεκιούριτι 4 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν στήσει ενέδρα στον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής.
Με την απειλή όπλων τον ανάγκασαν να μπει μέσα και εκεί κατάφεραν να τον πείσουν πως είχαν απαγάγει την κόρη του. Στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στα γραφεία της εταιρείας και εκεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να τους δώσει το ποσό – μαμούθ των 4.000.000 ευρώ.
Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε τη ληστεία στην αστυνομία αφού διαπίστωσε τελικά πως η κόρη του δεν είχε απαχθεί.
Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών της σπείρας που με κινηματογραφικό τρόπο κατάφεραν να αποσπάσουν το παραπάνω τεράστιο χρηματικό ποσό.