Κρήτη: 7χρονος σχεδόν πνίγηκε από λουρί σκύλου (ΦΩΤΟ)

Λίγο έλειψε να του κόψει την καρωτίδα

Σοκαριστικό γεγονός σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22/5) στην Κρήτη, όταν 7χρονος παραλίγο να πνιγεί από λουρί σκύλου που μπλέχτηκε στον λαιμό του.

Όλα έγιναν, όπως κατήγγειλε η μητέρα στο «Ράδιο Κρήτη», το απόγευμα της Κυριακής, όταν το παιδί της και πολλά άλλα, έπαιζαν αμέριμνα.

Στην είσοδο της παιδικής χαράς, ήταν δεμένος ένας δεσποζόμενος σκύλος. Κάποια στιγμή, ο 7χρονος γλίστρησε, ο σκύλος πιθανώς, φοβήθηκε και πήγε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο λαιμός του γιου της να μπλεχτεί στο λουρί του ζώου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ekriti.gr.

«Το λουρί ήταν λεπτό σαν συρματόσκοινο. Ο γιος μου κόντεψε να πνιγεί. Μάλιστα ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι το σκοινί λίγο έλειψε να του κόψει την καρωτίδα», δήλωσε η γυναίκα και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης  Ο σκύλος της οικογένειας Τσιτσιπά επιτέθηκε και δάγκωσε ηλικιωμένο - "Δε ζήτησαν συγνώμη και με έβρισαν"

«Όλοι αγαπάμε τα σκυλιά, αλλά οι ιδιοκτήτες οφείλουν να είναι προσεκτικοί, όταν στο χώρο βρίσκονται μικρά παιδιά».

Η μητέρα κατήγγειλε επίσης ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον είχε δέσει στην είσοδο της παιδικής χαράς, και είχε απομακρυνθεί. Μάλιστα μετά το περιστατικό η μητέρα …την έψαχνε για να την ενημερώσει για το συμβάν.