Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιούργησε μια οδηγός στη Λάρισα, η οποία αποφάσισε να παρατήσει στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο της προκειμένου να πάει στο κομμωτήριο.
Συγκεκριμένα, η οδηγός άφησε το όχημά της στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μανδηλαρά, για να πάει, όπως προέκυψε στη συνέχεια, στο ραντεβού που είχε κλείσει στο κομμωτήριο.
Ωστόσο, το αυτοκίνητό της εμπόδιζε τη διέλευση των οχημάτων, προκαλώντας κυριολεκτικά μποτιλιάρισμα σε ένα μεγάλο τμήμα του κέντρου.
Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο, αλλά όπως πληροφορήθηκε το onlarissa.gr δεν «πήραν πινακίδες» καθώς για τη συγκεκριμένη παράβαση, δεν προβλέπεται! Έτσι, η οδηγός που αποχώρησε εν μέσω ειρωνικών χειροκροτημάτων από τους δεκάδες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο έφυγε σαν κυρία με μία κλήση μόλις των 40 ευρώ!
«Ακόμη κι αν σχηματίζαμε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών, σε λιγότερο από μία ώρα στην Τροχαία θα είχε αθωωθεί» σχολίασε έμπειρος αστυνομικός.