Μια ενδεκάδα υποψηφίων ανακοίνωσε ο Π. Λεκάκης

Αρχισε τις… ανακοινώσεις ο υποψήφιος δήμαρχος

Αρχισε τις… ανακοινώσεις ο υποψήφιος δήμαρχος

Σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης θα κάνει ανακοινώσεις για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης που ηγείται ο Πέτρο Λεκάκης και σήμερα έκανε την αρχή.

Συγκεκριμένα, από την περιοχή της Χαριλάου ανακοίνωσε τους 11 πρώτους ενώ την Παρασκευή θα κάνει γνωστή άλλη μια ενδεκάδα από άλλη γειτονιά.

Σε δήλωσή του μεταξύ άλλων επισήμανε: “Οι υποψήφιοι είναι ενεργοί πολίτες που πρώτη φορά εμπλέκονται με τα κοινά, με διαφορετική ιδεολογία και πολιτική ταυτότητα. Θέλουμε να ενώσεις τις δυνάμεις μας με την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, πέρα και πάνω από κομματικά χρώματα και άλλες διαφορές. Να δημιουργήσουμε μια συμμαχία για τη Θεσσαλονίκης”.

Οι πρώτοι 11 υποψήφιοι:

Γεώργιος Γκουγκουλιάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Γεώργιος Ιακωβίδης, Εκπαιδευτικός

Παναγιώτα Ιωακειμίδου, Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας

Σταύρος Κανδύλας, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ηρακλής Κεσίδης, Μουσικός Παραγωγός

Βασίλειος Κόνιαρης, Διδάκτωρ Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών – Διαχειριστής Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου

Γεώργιος Πασχαλίδης, Οικονομολόγος – Τραπεζικό Στέλεχος

Ελευθερία Στεργίου, Δικηγόρος

Παναγιώτης Στιρλιγκάς, Οικονομολόγος

Ιωάννης Χαραυγής, Πολιτικός Μηχανικός

Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Επιχειρηματίας – Ραδιοφωνικός Παραγωγός