Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά από κεραυνό στην Χαλκιδική

Φωτιά ξέσπασε ανάμεσα στη Νικήτη και την Ακτή Καλογριάς στην Χαλκιδική, η οποία προκλήθηκε από πτώση κεραυνού.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 9.00 το πρωί και στο σημείο έσπευσαν δέκα Πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, καθώς και ένα όχημα εθελοντικής τοπικής ομάδας και έσβησαν μετά από λίγο τη φωτιά.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Ιωάννη Στεργιούλα, κάηκαν περίπου 100 τ.μ. δασικής έκτασης.

Όπως τόνισε ο κ. Στεργιούλας, λόγω της πτώσης κεραυνών, η Πυροσβεστική έχει προχωρήσει σε διασπορά οχημάτων σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής στη Σιθωνία και την Κασσάνδρα.

Διαβάστε επίσης  Αιματηρό επεισόδιο στην Χαλκιδική: Νεαρός μαχαίρωσε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας έξω από το σπίτι του

Πηγή: halkidikifocus.gr

Φωτογραφία αρχείου