Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος έπεσε στο Θερμαϊκό

Ενας άνδρας 66 ετών έπεσε σήμερα το πρωί στο Θερμαϊκό στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια ο 66χρονος βρέθηκε μέσα στη θάλασσα στη Νέα παραλία στη Θεσσαλονίκη

Αμεση ήταν η αντίδραση του Λιμενικού και με τη συνδρομή δύο πολιτών ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

“Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για πτώση 66χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχης, όπου διαπίστωσαν ότι ο ανωτέρω εξήλθε από τη θάλασσα με τη συνδρομή δύο (02) ιδιωτών, ενώ ο 66χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΑΧΕΠΑ”. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης”.

Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *