23χρονος νεκρός από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο – Τον είχαν αφήσει οι γονείς του

ασθενοφόρο ΕΚΑΒ νεκρός αυτοκίνητο Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές

Τραγωδία στην Εύβοια. Ενας 23χρονος κατέληξε από θερμοπληξία και οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους γονείς του.

Ολα έγιναν στην Ερέτρια, χθες το μεσημέρι, όπου βρίσκονταν ο άτυχος νεαρός με τους γονείς του. Ο 23χρονος από την Αλβανία που αντιμετώπιζε νευροψυχολογική διαταραχή (αυτισμό – με νοητική υστέρηση), εντοπίστηκε κλεισμένος μέσα στο αυτοκίνητο των γονέων του, που ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο έξω από το σπίτι που έμεναν.

Ο 23χρονος έχασε τις αισθήσεις του από την πολύωρη παραμονή στην ζέστη και τον ήλιο, χωρίς να γίνει αντιληπτός εγκαίρως από τους γονείς του, 56 ετών ο πατέρας και 48 ετών αντίστοιχα η μητέρα.

Στις 12:00 το μεσημέρι που τον εντόπισαν, τον μετέφεραν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ακολούθως διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου κατέληξε χθες αργά το βράδυ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Πωλούσαν ναρκωτικά σε κατάστημα ψιλικών - Συνελήφθη ένα άτομο

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, ο άτυχος 23χρονος διεκομίσθη εκεί, χωρίς επίπεδο συνείδησης, μετά από την πολύωρη αναμονή σε αυτοκίνητο και κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Οι γονείς του συνελήφθησαν και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για Έκθεση σε βάρος του γιου τους, θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Από στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής του άτυχου 23χρονου.

Πηγή: newsit.gr