Γραμμή επικοινωνίας με τους πιστούς της Εκκλησίας της Αμερικής διατηρεί, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.
Επικοινωνία με βιντεοσκοπημένα μηνύματά του στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής και ανταλλάσσοντας μηνύματα σε καθημερινή βάση μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.
Στο χθεσινό του μήνυμα ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, αφού σημειώνει ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς, τονίζει ότι μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που οι πιστοί αντιμετωπίζουν σήμερα είναι η στέρηση της Θείας Κοινωνίας και η αποχή από τη Θεία Ευχαριστία.
«Όλοι μας τη ζωή», σημειώνει, «απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας στο ιερό αυτό μυστήριο και είμαστε ευγνώμονες που ανήκουμε στο Σώμα του Χριστού, που είναι η Εκκλησία».
Σήμερα, λοιπόν, υπογραμμίζει ήρθε η στιγμή να κοινωνήσουμε διαφορετικά και να γίνουμε εμείς το Σώμα του Χριστού και η Θεία Ευχαριστία για να σώσουμε τον κόσμο με το αίμα μας.
Πηγή: ethnos.gr