Χαλκιδική: Επείγουσα έκκληση για αίμα σε 19χρονο που διαγνώστηκε με δύσκολου τύπου λευχαιμία (ΦΩΤΟ)

κορονοϊός Παπανικολάου

Ηρθε στην Ελλάδα προκειμένου να βρει δουλειά

Επείγουσα έκκληση για προσφορά αίματος για τον 19χρονο Jonathan από τη Γαλλία, ο οποίος διαγνώστηκε με δύσκολου τύπου λευχαιμία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση ο 19χρονος, που ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να βρει δουλειά, παρουσιάστηκε σε άσχημη κατάσταση σε ένα Κέντρο Υγείας της Χαλκιδικής, ενώ χρειάστηκε και η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Όλα επάνω του έδειχναν πως η ζωή του κινδύνευε, χωρίς αυτός και η φίλη του να το έχουν αναγνωρίσει. Λιποθυμικά επεισόδια, 130 σφίξεις, καθώς και ωχρότητα, ήταν μόνο μερικά από τα συμπτώματα, που οδήγησαν τους γιατρούς στον Πολύγυρο στο να πραγματοποιήσουν υπερήχους προκειμένου να εντοπίσουν την αιτία τους, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο Jonathan διακομίστηκε στη Θεσσαλονίκη για πιο ειδικές εξετάσεις, οι οποίες δυστυχώς επιβεβαίωσαν τις αρχικές υποψίες όλων. Ένας ιδιαίτερα περίπλοκος και δύσκολος τύπος λευχαιμίας.

Ο Jonathan αυτή τη στιγμή ζει, γιατί άμεσα του μεταγγίστηκε μεγάλη ποσότητα αίματος καθώς και λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Χρειάζεται άμεσα αίμα και ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ, ενώ μακροπρόθεσμα υπάρχουν σκέψεις για ανεύρεση δότη μυελού των οστών, μέσω των σχετικών οργανισμών.

Χαλκιδική: Επείγουσα έκκληση για αίμα σε 19χρονο που διαγνώστηκε με δύσκολου τύπου λευχαιμία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
Jonathan Jeaumart, 19 ετών
Νοσοκομείο Παπανικολαου
Αιματολογικη Κλινικη Στοργη
Τηλ. 2313307522
Ημερομηνία έναρξης προσπάθειας:
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023

Πηγή: xalkidikipolitiki.com

Exit mobile version
%%footer%%