Χαλκιδική: Εξαπάτησαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου και του απέσπασαν 2.250 ευρώ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών για απάτη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2019, εξαπάτησαν ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Χαλκιδική και του απέσπασαν 2.250 ευρώ.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, οι δύο δράστες με το πρόσχημα της αγοράς καυσίμων από βενζινάδικο στη Χαλκιδική και προφασιζόμενοι ότι από λάθος κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό μεγαλύτερο χρηματικό ποσό από το αρχικά συμφωνηθέν, απέστειλαν στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου πλαστό αποδεικτικό κατάθεσης των χρημάτων και τον έπεισαν να επιστρέψει την δήθεν διαφορά του χρηματικού ποσού ύψους 2.250 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: «Πυροβόλησα για να τους τρομάξω και έτσι κατάφερα να φύγω», λέει ο άνδρας που πυροβόλησε σε καβγά στον Εύοσμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *