Φοιτητής πέρασε το Πάσχα στο αυτοκίνητο γιατί έκλεισε η εστία

Δεν μπόρεσε να επισκεφτεί την οικογένειά του διότι δούλευε

Ενα διαφορετικό Πάσχα έκανε φέτος ένας φοιτητής της Σχολής Εμποροπλοιάρχων στα Χανιά, καθώς έμεινε για μία εβδομάδα μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Η εστία της ΑΕΝ Κρήτης στην οποία φιλοξενούνται φοιτητές με χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια έκλεισε λόγω Πάσχα με αποτέλεσμα ο σπουδαστής να μείνει χωρίς στέγη τις ημέρες των εορτών.

Ο φοιτητής ο οποίος παρακολουθεί αυτό το διάστημα θεωρητικά μαθήματα και δεν μπορεί να μπαρκάρει, βρήκε δουλειά σε επιχείρηση εστίασης στα Χανιά για να βγάλει τα προς το ζην.

Τις ημέρες του Πάσχα ο σπουδαστής δεν μπόρεσε να επισκεφτεί την οικογένεια του καθώς έπρεπε να μείνει στα Χανιά για να δουλέψει. Έτσι, κοιμόταν μέσα σε ένα παλιό μικρό αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει ο φοιτητής στο kriti360, «το κόστος ζωής στην Κρήτη για όσους φοιτητές αποφασίζουν να παραμείνουν στο νησί για να σπουδάσουν ολοένα και ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, αυξάνεται κατακόρυφα εάν κάποιος νοικιάσει σπίτι».

Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν και προσπάθησε να νοικιάσει δωμάτιο μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης προκειμένου να μείνει εκεί τις μέρες που θα ήταν κλειστή η εστία, δεν κατάφερε να βρει κάποιο σε χαμηλή τιμή.

Exit mobile version
%%footer%%